2021/2022


Formandens beretning sæson 2021/2022

Min 2. beretning skal heldigvis ikke omhandle covid 19 og nedlukninger, men en opblomstring i medlemstallene. Som tradition startede vi sæsonen op midt i august, hvor vi atter var spændte på, hvordan det ville se ud med antal af spillere. Vi havde lavet aftaler med Badminton Nordjylland og Rosendal skolen om nogle træningstimer med badminton med instruktør i skoletiden for 2-5 kl. i august måned.

Samarbejdet var en succes, da vi så rigtig mange nye spillere i klubben. Den 28. august lavede vi åbent hus, hvor nye spillere og deres forældre kunne komme i hallen for at se sporten og møde trænerne. Det var første gang vi lavede dette, og tænker det er kommet for at blive.

Tilbage til stigende medlemstal på ungdomssiden. Trænerne Tobias, Villads, Mathias og undertegnet var pænt presset af alle de nye spillere. På vores uøvede U9-U13 var der hele 35 spillere på samme tid. Heldigvis kom Anita til undsætning og med en ny tid for U13 var det en mulighed for at lære alle at spille badminton. I sæsonen er der hele 70 ungdomsspillere, der har betalt, og dette er rekord i min tid. Der kommer flere til og sågar i sidste uge, kom der én ny.

På senior/veteran har der været en lille fremgang. Der har været i alt 37 spillere der har spillet med. På motionistplan har der været 78 spillere, som er nøjagtigt det samme som sidste sæson. Så for at afslutte medlemstal i klubben, så ved jeg andre klubber kæmper med netop dette. Vi er så stolte over, at vi kan samle så mange om badminton i vores klub. Vi er spændte på her i maj, om vi er blandt top 10 i Nordjylland.

Holdturneringen har vi atter været en del af i denne sæson, hvor vi har haft hele 6 ungdomshold samt 4 senior/veteran hold. Det har været en fornøjelse at være med ude at se spillerne kæmpe i alle aldre. Kan sige at vores rene U13 pigehold blev flot nr. 2 i puljen med flest drengehold, vores 2 veteranhold blev nr. 1 og nr. 2 i samme pulje samt vores serie 2 blev nr. 2, hvor de missede oprykningen i lørdags i Final 4 i Vrå.

1. og 2. oktober havde vi overnatning i hallen med ungdom. Der var i alt 20 spillere der havde tilmeldt sig, men pga. noget Covid 19 i skolen endte vi med 14. Men alt i alt et godt arrangement. Det var meningen, at vi skulle holde familiedag i januar, men da regeringen anbefalede ikke at samles blev dette desværre droppet.

Endelig kunne vi få vores stævne i marts gennemført efter det har været aflyst de sidste 2 år af Covid 19. Allerede 3 uger inden stævnet, havde vi fundet i alt 16 frivillige til at hjælpe med stævnet op til samt på dagen. Stor tak til dem. Stævnet blev en succes med i alt 28 spillere fra egen klub hvor af 9 spillere kom på præmiepodiet. På fredag drager 8 spillere til DMU i Grindsted og omegn til det største stævne i sæsonen, hvor der er overnatning på en skole.

9. april kan vi endelig igen holde vores klubmesterskab for både ungdom og senior. Der er i alt 50 tilmeldte. Dette plejer at være en god dag med en masse fight og med fest om aftenen for senior. Ellers vil sæsonen slutte af med mulighed for at spille badminton hver onsdag frem til midt juni. Hvis ønsket er der, vil der blive lavet noget træning for ungdom.

Jeg vil slutte af med at sige tak til hele bestyrelsen samt suppleanterne (Anette, Kim, Lise, Anders, Simon, Charlotte og Mille) for det gode samarbejde, vi har haft i denne sæson. Samt en tak til revisor Eva og Anita. Jeg glæder mig til atter en sæson, hvor vi gerne skal kunne fastholde vores flotte medlemstal.

30. marts 2022
Frank Olesen
Formand

 
Bliv medlem
I.K. Rosendal Badminton bruger Conventus som medlemskartotek, derfor beder vi dig om at registrere i Conventus for at blive medlem. 
Klik på linket til Conventus
Bliv medlem

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Rosendal Badminton | Døstrupvej 23 | 9500 Hobro | Tlf.: 27628151