Voksen begynderhold er en realitet:
Hvis du har lyst til at være en del af et fællesskab og har interesse for badminton er der nu mulighed for det her i klubben. Hvis du er uøvet kan du nu komme i hallen hver onsdag fra kl. 18-19 og have en træner til rådighed. Der vil blive brugt tid på øvelser samt der vil blive mulighed for at spille kampe. Ta´din nabo, ven, kone uanset alder og bliv en del af et fællesskab.
Opstart onsdag d. 16. august
Kom gratis de første 2 gange
Ved spørgsmål kan man kontakte Frank på 27628151
Oprykningskampe i Gistrup for vores serie 2 hold. 6-2 sejr over Vester Hassing i semifinalen. Så var målet om oprykning en realitet. Finalen mod Suldrup skulle afgøre, hvem der vandt serie 2 i år. Dem snuppede vi 5-3. Godt kæmpet alle sammen.
En stor tak til Sparekassen Danmark for at sponsorere trøjer til alle vores spillere. 
Der er 60 glade børn samt 40 voksne der har fået glæde af dette sponsorat. Se nogle af de glade spillere herunder. Per fra Sparekassen Danmark kom forbi hallen for at få overrakt en trøje efter holdkampe for senior. 
Vores mangeårige træner og bestyrelsesmedlem (nu formand) blev taget med bukserne nede i en mørk kælder på sin arbejdsplads en dag i maj 2022. 

Han vandt årets ildsjæl 2021 i badminton Nordjylland

Frank udtaler:
Jeg siger mange tak til dem der har nomineret mig, og som I kan høre blev jeg meget overrasket over prisen. Jeg beklager de bandeord der kommer ud af min mund. Jeg var ret træt efter en hård weekend med 10 kampe i benene til DM for hold. Dagen skulle bare overleves, men den blev helt anderledes, end jeg havde forventet :) 
Uden denne fantastiske klub, vil jeg ikke ofre de frivillige timer. Tak til jer alle der er i omkring klubben og glæder mig til en ny sæson efter sommerferien.

Se overrækkelsen her:
Video med overrækkelsen i den mørke kælder

 
Bliv medlem
I.K. Rosendal Badminton bruger Conventus som medlemskartotek, derfor beder vi dig om at registrere i Conventus for at blive medlem. 
Klik på linket til Conventus
Bliv medlem

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Rosendal Badminton | Døstrupvej 23 | 9500 Hobro | Tlf.: 27628151